Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 06.01.2019г.поради водоводен дефек„ на Раскрсница
Бошко Буха и Ернес Телман во населба Лисиче, прекинато водоснабдување ќе
биде цела населба Лисиче од 16:15часот до санирање на дефектот.

Related Posts

About The Author