Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 27.12.2018.поради изведување на водоводен приклучок
од Ф-150мм на ул.Банско 3 во населба Пржино, прекинато водоснабдување ќе имаат
корисниците од ул.Банско и дел од ул. Рилски Конгрес од 11:25часот до санирање на
дефектот.

Related Posts

About The Author