Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 06.11.2018г. поради уличен дефект од Ф 80мм на
ул.Востаничка бр.138 н.Пржино, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од
корисниците од ул.Востаничка од 08:40 часот до завршување

Related Posts

About The Author