Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 27.11.2018г. поради уличен дефект од ф-100мм на ул.Сречко
Пужалка 39,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Товарник и дел од
ул.Сречко Пужалка од 13:40 часот до санирање на дефектот.

Related Posts

About The Author