Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 08.11.2018.поради изведување на приклучок од Ф-
100мм на ул.Новопроектирана 8 во населба Аеродром, прекинато водоснабдување
ќе имаат корисниците од 3та-Македонска Бригада зг.17,19,21 и дел од ул.Пандил
Шишков од 09:30часот до санирање на дефектот.

Related Posts

About The Author