Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 20.10.2018г..поради уличен дефект на ул.Багдатска 12
н.Тафталиџе1. Прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од следните
улици:Багдатска; Бул. Партизански Одреди 59;Рампо Левката и дел од Алжирска
Од15:15 часот до завршување на приклучокот.

Related Posts

About The Author