Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 22.09.2018г, поради дефект нa огрлица ф-100 мм на
ул.Саса 25, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица и дел
од корисниците од ул.Јабланица 10:30ч до завршување.

Related Posts

About The Author