Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 14.09.2018г, поради дефект на приклучна цев ф1“во
с.Морани, прекинато водоснабдување ќе имаат околу 60-тина куќи од 10:00ч до
завршување.

Related Posts

About The Author