Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 13.09.2018г, поради уличен дефект ф-100мм на
ул.Димитар Пандилов раскрс.со Питу Гули, прекинато водоснабдување ќе имаат дел
од корисниците од улица Питу Гули,Димитар Пандилов,Капиштец Ганчо Хаџипанзов
и Караорман од 12:10ч до завршување.

Related Posts

About The Author