Известување за прекинато водоснабдување

Ве известуваме дека на ден 13.09.2018г поради дефект на приклучна цевка од ф-6/4 на ул.
Панче Неделковски 39 , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата
улица.Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:15 до завршување.

Related Posts

About The Author