Известување за прекинато водоснабдување

Ве известуваме дека на ден 13.09.2018г поради дефект на приклучна цевка од ф-2“ на ул.
Серска 2, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Серска, Христо Узунов и
Црниче. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 до завршување.

Related Posts

About The Author