Известување за прекинато водоснабдување

Ве известуваме дека на ден 13.09.2018г поради дефект на ППХ од ф-80мм на раскрсница
Орце Николов/Драган Ѓаконовски Шпато, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците
на дел од Драган Ѓаконовски Шпато,Антон Дуков,Крагуевачка и ул.507. Водоснабдувањето
ќе биде прекинато од 09:00 до завршување.

Related Posts

About The Author