Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 15.08.2018г. поради водоводен приклучок од Ф-
200мм за нова градинка, на ул.2 бр.бб во населбата Бардовци прекинато
водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улицата од 11:45часот до
завршување со превземената активности.

Related Posts

About The Author