Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 04.05.2018г.поради дефект на приклучна цевка од ф-1“ на ул. Дебарца 21 ( општина Центар), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од ул. Дебарца ,дел од Никола Тримпаре и ул. Коста Кирков од 09:00 часот до завршување на дефектот.

Со почит,
Снежана Атанасова
Референ на смена
Дежурно-информативен Центар

Related Posts

About The Author