Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани
Ве известуваме дека на ден 10.08.2018г. поради уличен дефект ф 100мм на ул.
Руди Чаевац н.Аеродром , прекинато водоснабдување ќе имаат корсниците од
ул.Александар Турунџиев од 11:00 часот до завршување на дефектот.

Related Posts

About The Author