Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 09.08.2018г. поради уличен дефект на водоводна цевка
од Ф 100мм на ул.Гостиварска 24 н.Ѓорче Петров прекинато водоснабдување ќе
имаат корисниците ,дел од населба Ѓорче Петров ( Дексион ) од 12:30 часот до
завршување .

Related Posts

About The Author