Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 09.08.2018г. поради дефект на приклучна цевка Ф-
1“(цол) на ул.1 карши продавница во Добри Дол во општината Сопиште, прекинато
водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од с.Добри Дол од 10:00часот до
санирање на дефектот.

Related Posts

About The Author