Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 07.08.2018г.поради уличен дефект ф-150. Ул
Самоилова карши фурна Сирма , прекинато водоснабдување ќе имаат
корисниците Самоилова и Банатцка во општина Центар од 10:30.часот до
санирање на дефектот.

Related Posts

About The Author