Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 19.07.2018.поради реконструкција на водоводна мрежа  од Ф-100мм на ул.Бојмија раскрсница со 23ти-Октомври во населба Аеродром, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.23ти-Октомври,Бојмија кулите 2,4,6,8 и куќите од ул.68 и ул.69 од 09:00часот до санирање на дефектот.

Related Posts

About The Author