Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 18.07.2018.поради дефект на огрлица од Ф-80мм на
ул.Црвена Вода 7 во населба Дебар Мало, прекинато водоснабдување ќе имаат
корисниците од ул.Црвена Вода од 09:00часот до санирање на дефектот.

Related Posts

About The Author