Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 16.07.2018г. поради поради водоводен приклучок од Ф
200mm на ул.Благоја Стефковски бб ( до месарница) н.Хиподром прекинато
водоснабдување ќе имаат корисниците од населба Хиподром и с.Трубарево од
12:25 часот до завршување .

Related Posts

About The Author