Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 13.07.2018г поради уличен дефект од ф-150мм на ул. 1 с. Усје (во близина на Трајче пром)прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од с.Усје. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:45 до завршување.

Related Posts

About The Author