Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 13.07.2018г поради дефект на приклучна цевка ф-1“ ул. Жванска 2- Пржино прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Жванска, Наум Охридски и Боро Камчевски . Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 до завршување.

Related Posts

About The Author