Известување за прекинато водоснабдување

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 12.07.2018 (Четврток) поради изведување на водоводен приклучок ф 100 мм на ул.Мирче Оровчанец бр.18 во нас.Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Мирче Оровчанец од 09:00 часот до завршување.

Related Posts

About The Author